Les anmeldelser fra våre kunder

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om produktene vi selger. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir publisert på denne siden.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1800 treff
Hilde skrev 21. februar 2024
Kjøpte denne kremen for noen uker siden og er strålende fornøyd🥰kommer til å kjøpe flere ganger og d er oxo drøy.
Bente Kirkeby skrev 14. februar 2024
Har brukt hælbalsam og den er kjempefin på hard hud og sprekker på hælen. Merker bedring etter et par omganger med smøring. Utroligsalven er et must å ha i huset. Helt avhengig av den når barnebarn får stikk eller brenner seg på brennesle. Anbefales.
Elisabeth Teffre Lunde skrev 23. januar 2024
Jeg er fornøyd med utrolig salven. Om ikke den er utrolig så er den i hvertfall veldig god. Super på sår og tørr hud.
Irene Hovdegård skrev 17. januar 2024
Kjøpte Utrolig universalkrem. Har brukt Utrolig og Naturlig Universalsalve lenge, men kremen trekker mye bedre inn og den virker utrolig godt som bodylotion på kroppen og som håndkrem mot tørr hud og lett eksem, uten å smitte av på klærne:-) Må ha alle de tre produktene i hus og anbefaler disse på det sterkeste:-) Kjempefornøyd:-)
Irene Hovdegård skrev 17. januar 2024
Fantastiske produkter. Kjøpte saltpiper til meg selv og min mann for å lette pusten. Brukte den for mange år siden. Har brukt den en ukes tid nå og merker allerede stor forskjell på pusten 🙂 Anbefales på det sterkeste:-)
Elin Forsth Ravlo skrev 13. januar 2024
Utrolig deilig, lukt og konsistens, anbefales på det varmeste ❤️ til alle:)
Trude Asveig Sommer skrev 11. januar 2024
Har brukt Utroligesalven i mange år og har anbefalt den til flere. En venn som slet med psorasis er nesten helt fri fra psorasis nå. Den hjelper mot mye og nå for jeg også kjøpt den på Spar Kjøp. 👌
Anne Kristin Viken skrev 9. januar 2024
Super til bruk på såre hundepoter, brukt den i flere år.
Karianne Ø Lunner skrev 4. januar 2024
Denne salven imponere stadig 😍 Ene hunden vår fikk et stygt pote kutt å sy på et sånt sted var håpløst sa dyrlegen pga det ville bare sprekke opp. Jeg rensa det godt, smurte godt på med utroligsalven å tok på pote sokk med bandasje , skifta og smurte på nytt annen hver dag å nå ei uke etterpå er pota så og si god😍 Dyrlegen sa dette var en type skade som kom til å ta tid å me måtte ha tålmodighet , men her imponere salven å etter 1 uke så er pota så og si helt god🤩
A-M skrev 7. desember 2023
Har brukt Universalkremen på munnsår og skal si den fungerte, fantastisk. Har også brukt den på føttene, veldig fornøyd. Rensekremen, det er deilig skum, veldig god, sminke og dagens urenheter blir lett borte etter en behandling med den.
Liv-Karin skrev 6. november 2023
Skulle ønske pumpen på øyekremen ikke ga like mye krem som ansiktskremer. Trenger liksom ikke så mye rundt øynene
Trond Campbell Christensen skrev 9. oktober 2023
Jeg er fornøyd med Utrolig salven. Har i lengre tid hatt sårhet mellom tærne. Nå har jeg brukt denne i ca 1.5 mnd. Så nå er det mye bedre. Jeg har prøvd flere forskjellige produkter gjennom årene,men denne er det beste jeg har brukt.
Liv Kolby skrev 8. september 2023
Jeg har benyttet leggbalsam, Utroligsalven samt hælbalsam i ca 1 år. Jeg er veldig fornøyd med alle produktene. Spesielt effektiv er leggbalsamen mot uro i føttene. Jeg sovner umiddelbart !
Roger Hinsverk skrev 25. august 2023
Jeg og kona kjøpte utroligsalve for å bruke på herpes, helt fantastisk, smør på så fort man kjenner et utbrudd kommer og det er borte på et par dagen uten at det blir sår av det, vil anbefale på det sterkeste. Fungerer selvsagt på mye annet også, solbrenthet og småsår, gnagsår og kutt.
Helene skrev 24. august 2023
Jeg er utrolig fornøyd med Utrolig salven. Brukt den på myggestikk, tørr og sprukket hud, brennesle , tørre lepper, kviser og små sår. Fungerer veldig bra på alle disse områdende. Alt i alt... Helt Utrolig. 🙂
Dagrunn schultz Saksenvik skrev 14. juli 2023
Kjøpte leggsalve og fot salve, begge salvene var utrolig gode, Jeg plages med hard hud på føttene og vont i leggene, salvene hjalp på og gjorde dagene og nette gode for meg, Jeg er så fornøyd da jeg ikke har funnet noe som har hjulpet meg så godt, Jeg har diabetes og er så fornøyd med produktene dere selger, Tusen takk.
Arne Nydal skrev 3. juli 2023
Har brukt Utrolig- salven i mange år, og er svært godt fornøgd med den. No også praktisk på tube
Marianne Hagen skrev 6. juni 2023
Jeg kjøpte denne fordi jeg tenkte denne kunne være grei å ha med tanke på alt den kunne brukes på. Også har jeg holdt på i blomsterbed, fikk ei kjempevannblemme midt i hånden. Så skulle jeg teste denne salven, smurte på flere ganger til dagen, og dagen etter var den borte. Dette hadde jeg aldri trodd😳. Denne skal få bli med overalt heretter 😁❤️
Gro Nybøe skrev 23. mai 2023
Har du neglesopp? Prøv utroligsalven!
Torgunn Østlyngen skrev 9. mai 2023
Fikk kokende vann over foten og det som var nærmest var Utrolig. Smurte det på foten og fikk ikke så mye som ei blemme..Så heretter har jeg alltid Utrolig i huset..