Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1771 treff
Liv Amundsen skrev 16. januar 2023
Er så fornøyd med utroligsalven fra dere. Bruker den hver dag, på tørr hud, på eksem m m. Mvh Liv
Linda skrev 15. januar 2023
Fant mitt første innlegg her fra 6 nov 2015 . Går nå inn i mitt åttende pr som bruker av Utroligsalven! Er også glad i Naturlig . Mer «bløt» . Så lett å påføre ved feks massasje. Brukes salvene på hele kroppen. Smører inni nese og får frie luftveier. Kan til og med smøres INNI trøtte øyne. Uten noe ubehag. Har bokser for utvendig bruk, og bokser for innvendig bruk. Så har glatt og frisk hud over det hele. Ingen tørre partier. Så hele min familie og venner er blitt overbevist. Salvene er utrolige😍🤩
Gunn Brattland skrev 13. januar 2023
Ansiktskremene hjelper meget godt på sorassisen som jeg har i ansiktet👍👍👍👍🤙🌹
Marianne Milda Ødegaard skrev 11. januar 2023
Kremen er et "must" i et hvert hjem spør du meg -jeg bruker den daglig ,på lepper ,småsår og alt som irriterer huden 🙂 Anbefales og jeg har brukt den i flere år nå !
Anne jorunn orskaug skrev 4. januar 2023
Har brukt flere produkter i mange år. De er kjempefine. Mye urolige legger. Legg balsam er perfekt. Hæl balsam er også helt super. Tips. Den er også utrolig bra på tørre hundepoter. 👍👍. Har alltid mine favoritter i skapet.
Bente L Tangen skrev 1. januar 2023
Har brukt utroligsalven på såre hender og det fungerer godt
Laila Krogstad skrev 30. desember 2022
Har kjøpt Decrusto nattkrem og er veldig fornøyd. Den trekker fort inn i huden og er drøy. Bruker den og når det er kaldt ute. Laila
Anne Siri Eriksen skrev 30. desember 2022
Jeg var ille plaget med postulosis pamlmaplantaris I flere år. Prøvde alt av reseptbelagte salver og tinkturer, men ble ikke bedre, heller verre. Så ble jeg anbefalt å prøve Utroligsalven av en kollega. Den har jeg brukt i ca et år og er nå helt fri fra utslett både i hender og på føttene. Nå kan jeg gå tur uten å ha vondt. Jeg anbefaler til alle. 😃👌
May Elin Johansen skrev 29. desember 2022
Jeg bruker en salve som heter Naturlig. Den er jeg kjempe fornøyd med. Bruker på tørre hæler og eksem. Kjempe fornøyd 😊👍
Anita Bjorøy skrev 28. desember 2022
Må alltid ha noen bokser med utrolig salve i hus. De blir brukt til alt mulig.
Karin Therese Andersen skrev 8. desember 2022
Brukt Serum og Ansiktskrem i snart 4 år Så fornøyd👍 Smører de godt inn i huden morra og kveld 😃Begge kremene masserer jeg godt inn både på hals og brøstet D som er greit med disse produktene er at best de og kommer rett i postkassa i løpet av 1 uke Kan anbefale de på d varmeste 🤗
Roald skrev 8. desember 2022
Er kjempe fornøyd kjapp levering
Heidi Johnsen skrev 19. november 2022
Både min mor og jeg sliter med eksem på brystet,har prøvd masse forskjellig kremer og salver som vi har fått av lege...kjøpte sno håndkrem av dere,den er super for dette,absolutt og anbefale.
Bjørg N skrev 9. november 2022
Kom over en beskrivelse av Leggbalsam, og tenkte med én gang at dette måtte være noe for meg! Har tidligere brukt Utrolig-salven i forbindelse med munnsår, som har fungert veldig bra. Leggbalsamen ser ut til å være utmerket for mine legger, som har ødem og er både hovne og ømme! Har hittil bare brukt den om kvelden, da eg om dagen er nødt til å bruke støttestrømper!
Anne-Liv skrev 4. november 2022
Serum og krem = terningkast 6. Disse passer huden min perfekt!
hugo fjeldheim skrev 27. oktober 2022
Jeg har brukt utrolig salven i mange ¨år, Jeg har hatt en tung jobb med smerter i legger og håndledd utrolig salven har hjulpet meg til å mestre disse smertene på en utrolig måte. Etter at jeg ble pensjonist begynte jeg å bake lefser da blir det fort litt brannsår på hendene ,men litt utrolig salve tar smertene på noen minutter. Jeg bruker salven på nesten alt. Mine barn og barnebarn bruker den også.
Anne Mette skrev 4. oktober 2022
Kjempefornøyd. Har hatt eksem på hendene i mange år. Brukt kortison og håndkrem uten å bli bedre. Utroligsalven har hjulpet meg mye, eksemen er bedre og huden sterkere. Nå greier jeg endelig å strikke igjen og gjøre ting som eksemen hindret meg i å gjøre. Har fått en bedre hverdag.
Tone skrev 3. oktober 2022
Hei! Jeg fikk en kneprotese for fem mnd. siden, og alt har gått veldig bra, bortsett fra at kneet er litt hovent og stivt. Ble tipset om Utroligsalven. Den hjelper meg veldig, men jeg har etterhvert gått over til Naturligsalven, da jeg liker konsistensen på den bedre. Som bivirkning av å massere med salven 3-5 ganger daglig, har følgende skjedd: Mitt lille nettverk av spindelvevsårer rundt kneet har forsvunnet! Jeg har begynt å massere det andre kneet også, og ser at de små, tynne blodårene forsvinner der også. Jeg er veldig fornøyd - og så elsker jeg duften av ingrediensene! Friskt, naturlig (!) og rent!
Cecilie skrev 1. september 2022
Salven har riktig navn, den er helt utrolig !! Hadde vært tørr og sår rundt munnen flere dager, selv etter bruk av lypsyl og kremer. Men nei, ingenting hjalp. Så bestilte jeg Utroligsalven og smørte på. Da merket jeg at det lindret med en gang. Nå er alt det såre og tørre borte!! Bruker den også til hendene, den er helt utrolig !!
Dagrunn Saksenvik skrev 19. juli 2022
jeg har brukt naturlig utrolig på munnsår jeg er plaget med, og de va helt super, munnsåret forsvant etter tre dager. Og det va mye denne gangen av munnsåret grunn korona som uløyste munnsåret, men tenk det fikk disse salvene fort has på, så jeg er kjempefornøyd med disse salvene, Hilsen en takknemlig kunde fra nord.