Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1788 treff
Liv Kolby skrev 8. september 2023
Jeg har benyttet leggbalsam, Utroligsalven samt hælbalsam i ca 1 år. Jeg er veldig fornøyd med alle produktene. Spesielt effektiv er leggbalsamen mot uro i føttene. Jeg sovner umiddelbart !
Roger Hinsverk skrev 25. august 2023
Jeg og kona kjøpte utroligsalve for å bruke på herpes, helt fantastisk, smør på så fort man kjenner et utbrudd kommer og det er borte på et par dagen uten at det blir sår av det, vil anbefale på det sterkeste. Fungerer selvsagt på mye annet også, solbrenthet og småsår, gnagsår og kutt.
Helene skrev 24. august 2023
Jeg er utrolig fornøyd med Utrolig salven. Brukt den på myggestikk, tørr og sprukket hud, brennesle , tørre lepper, kviser og små sår. Fungerer veldig bra på alle disse områdende. Alt i alt... Helt Utrolig. 🙂
Dagrunn schultz Saksenvik skrev 14. juli 2023
Kjøpte leggsalve og fot salve, begge salvene var utrolig gode, Jeg plages med hard hud på føttene og vont i leggene, salvene hjalp på og gjorde dagene og nette gode for meg, Jeg er så fornøyd da jeg ikke har funnet noe som har hjulpet meg så godt, Jeg har diabetes og er så fornøyd med produktene dere selger, Tusen takk.
Arne Nydal skrev 3. juli 2023
Har brukt Utrolig- salven i mange år, og er svært godt fornøgd med den. No også praktisk på tube
Marianne Hagen skrev 6. juni 2023
Jeg kjøpte denne fordi jeg tenkte denne kunne være grei å ha med tanke på alt den kunne brukes på. Også har jeg holdt på i blomsterbed, fikk ei kjempevannblemme midt i hånden. Så skulle jeg teste denne salven, smurte på flere ganger til dagen, og dagen etter var den borte. Dette hadde jeg aldri trodd😳. Denne skal få bli med overalt heretter 😁❤️
Gro Nybøe skrev 23. mai 2023
Har du neglesopp? Prøv utroligsalven!
Torgunn Østlyngen skrev 9. mai 2023
Fikk kokende vann over foten og det som var nærmest var Utrolig. Smurte det på foten og fikk ikke så mye som ei blemme..Så heretter har jeg alltid Utrolig i huset..
Liv Solvang skrev 2. mai 2023
Flott salve. Fikk først et sår på leggen av et slag. Grodde greit. Men så ble det utseende som psoriasis. Fikk flere typer kortison salver uten at det virka. Kun at huden ble svært tynn. Bruker nå utrolig salven og den virker. Ps har psoriasis latent, kun hatt ett utbrudd for flere år siden. Anbefales.
Oddny Johansen skrev 30. april 2023
Har brukt Utrolig Salven i mange år . Må ha en boks i vesken, på badet , i stuen og på nattbordet. Totalt avhengig av den . Anbefales , den funker på det meste.
Møyfrid Sofie Amdal skrev 17. april 2023
Jeg bruker produktene daglig. Solkrem, dag-og nattkrem, øyekrem og utrolig salve på min eksem. Har et lager jeg skal ta med på rehabilitering nå. Anbefales🤩
Ellen Myren skrev 7. april 2023
Fin ved munntørrhet og munnsår . Ta litt på tannbørsten ved munntørrhet.
Elisabeth Teffre Lunde skrev 20. mars 2023
Jeg har brukt salven på sår og er fornøyd.
Herman Wiik skrev 4. mars 2023
Har brukt Soritex hårshampo noen uker nå og den virker positiv for min hodebunn. Kommer til å kjøpe den fremover
Rosen skrev 28. februar 2023
Hei! Brukte Utroligsalve på rosen sår jeg hadde i ansiktet og såret var vekk etter bare noen dager! Etter å ha prøvd utallige legemidler! Er utrolig fornøyd!
Inger Evensen skrev 9. februar 2023
En fantastisk krem som brukes til "alt". Anbefales 🥰
Lajla Kristin Nilsen skrev 3. februar 2023
Hei alle . Lider dere av munntørrhet ? Da er det utrolig salven som må brukes. Smør tannkjøtt på forsiden og baksiden. Litt på tungen og innsiden og utsiden av leppene ‼️ Er helt utrolig den salven der. Ikke mer munntørrhet. Veldig greit og smøre etter tannpuss på kvelden 👌
Liv Amundsen skrev 16. januar 2023
Er så fornøyd med utroligsalven fra dere. Bruker den hver dag, på tørr hud, på eksem m m. Mvh Liv
Linda skrev 15. januar 2023
Fant mitt første innlegg her fra 6 nov 2015 . Går nå inn i mitt åttende pr som bruker av Utroligsalven! Er også glad i Naturlig . Mer «bløt» . Så lett å påføre ved feks massasje. Brukes salvene på hele kroppen. Smører inni nese og får frie luftveier. Kan til og med smøres INNI trøtte øyne. Uten noe ubehag. Har bokser for utvendig bruk, og bokser for innvendig bruk. Så har glatt og frisk hud over det hele. Ingen tørre partier. Så hele min familie og venner er blitt overbevist. Salvene er utrolige😍🤩
Gunn Brattland skrev 13. januar 2023
Ansiktskremene hjelper meget godt på sorassisen som jeg har i ansiktet👍👍👍👍🤙🌹