Spesialgel mot trette, vonde, hovne og rastløse bein

Vi har mange kunder som endelig har funnet et produkt som kan hjelpe på lette kramper, trette, hovne, tunge, vonde/verkende, rastløse eller urolige bein.
 
Leggbalsam har en gel konsistens og innholdet er nøye sammensatt til å bidra til å gi leggene/beina dine en bedre hverdag. 
 
Balsamen trekker lett inn etter påføring og etterlater bena kjølige og med en frisk duft av sitrus.
 
Finn din størrelse til ditt behov. 
100 ml passer perfekt til deg som aldri har prøv Leggbalsam før, og til de som ønsker en størrelse til å kunne ha med seg på reisen.
200 ml passer til de som kjenner produktet og som ønsker å ha en størrelse stående på badet. 
Pakketilbudet passer til deg som ønsker en i hjemmet, på tur, en i vesken eller som gave til en du glad i. 

Har ikke hatt denne lenge men den er lett å smøre på og trekker raskt inn,og gir en herlig kjølende effekt som demper noe på smertene når jeg legger meg om kvelden, men nattesøvnen blir enda avbrutt av smerter, smører da på igjen. Kommer til å fortsette med denne.

 

Kirsti

Har ofte urolige føtter på kvelden. Kjøpte denne leggsalven og brukt den en gang. Merket virkningen på kort tid. Det gikk over. Vanligvis må jeg bare legge meg for kvelden når disse urolighetene oppstår. Tenker også å bruke den på flyreiser hvor jeg kan bli veldig plaget.

Vibeke Lund

Denne balsamen er god og jeg mener å se resultat på hovne føtter, bruker den to ganger for dagen og den er kjølende og lett å smøre på????

Helen Hovland
Vi endret designet til en mer brukervennlig pumpeflaske i 2022. Leter du etter den gamle krukken, da har du kommet riktig. Produktet er det samme.