Hva kan vi gjøre for deg? 

Det er viktig for oss at du som kunde kan handle trygt og være trygg på de produktene vi selger. Derfor setter vi kvalitet svært høyt, slik at uansett hvilket produkt du velger så er kvaliteten på øverste hylle. 

Herligheter.no er en del av Nesco International AS, som består av et team mennesker med lang erfaring innen helse og velværeprodukter. Nesco International har lager og logistikksenter i Horten. Det legges stor vekt på å ha hyggelige medarbeidere til å utføre den beste kundeservicen. Vi lever tross alt av kundene våre og ønsker å yte vårt beste for dere.

I stedet for å ha et bredt sortiment varer har vårt team valgt å spesialisere seg på noen få utvalgte og gode produkter som har utmerket seg på en eller annen måte.

Våre produsenter og leverandører er godkjente og har de sertifiseringer og renhetskrav som kreves av myndighetene.

Vi har også vår helt egen innovative hudpleieserie Decrusto SkinCare. Et enkelt, men banebrytende konsept. Serien er designet med tanke på alle hudtyper.

Den positive etterspørselen etter våre varer har satt oss i en hyggelig situasjon når det gjelder videreforhandlere. Vi får stadig forespørsler fra fotterapeuter, fysioterapeuter, aromaterapeuter, naturterapeuter, hudpleiere/ hudterapeuter, massører, helsekostforretninger, parfymerier m.m. om de kan ta inn våre varer i sitt utsalg.

Kom i kontakt