Magnesium i hudpleie

Magnesium som ikke plager magen

Magnesium er et mineral som er viktig for forbrenning av karbohydrat, normal nervefunksjon og energiproduksjon. RO NED inneholder ekstra mye av mineralet, en halv teskje (2,5 ml) inneholder hele 257 mg magnesium. Når ett UrMagnesium produkt smøres på huden treffer virkestoffene direkte der de behøves, uten å forstyrre magen. Prøv å massere RO NED på leggene før eller etter dager med mye ståing eller gåing.  

Hudpleie med magnesium

Mineralet magnesium kommer i mange former. Kilden til mineralet i UrMagnesium produktene er havvann fra Zechstein-kilden som har en høy konsentrasjon av Magnesiumklorid. Magnesiumklorid skal være hurtigvirkende når den benyttes på huden, og kan være et godt alternativ til mineralet for de som f.eks har problemer med fordøyelsen. Opplev fordelen med magnesium, direkte der du har behov for det.

OptiMSM 

RO NED UrMagnesium er mer enn bare en magnesium olje. Her har vi funnet frem til et produkt som er proppfullt av mineraler, i tillegg til magnesium i seg selv! RO NED inneholder også MSM, et virkestoff med mange gunstige effekter for både hud og ledd. MSM (metylsulfonylmetan) som finnes i mineralet svovel har vist seg å kunne bidra til å redusere ubehag i ledd, samtidig som det hjelper med å reparere og gjennoppbygge vev i kroppen. Matvarer som inneholder høye nivåer av svovel er hvitløk, løk, kål og asparges.

Transdermalt opptak

Det blir mer og mer vanlig med legemidler som transporteres gjennom huden, såkalt transdermalt opptak. (Bare tenk på røkeplaster, prevansjons-plaster, smertestillende-plaster osv.) Når virkestoffene ikke trenger å passere tarmene eller leveren, kommer de raskere frem til der det behøves. Vi syntes UrMagnesium er den smarteste måten å få i seg magnesium på.

Tips! Prøv RO NED for å bidra til å roe hverdagens mas og jag. Spray 2-3 pump i hånden og masser på nakke og skuldre.

Lokal virkning

Mineraler finnes i mange ulike matvarer, siden magnesium er noe kroppen ikke produserer selv må det tilføres via kosten. Hvor mye man trenger er individuellt, men behovet øker med alderen. Mineraler som påføres huden kan virke lokalt, akurat der du trenger det mest. UrMagnesium kan brukes på muskler, ledd, føtter, legger, knær, skuldre, hender, nakke, rygg og hofter.

UrMagnesium pakke

UrMagnesium – AKTIV

Opprinnelig pris var: 697 kr.Nåværende pris er: 557 kr.

UrMagnesium pakke

2 stk UrMagnesium NY START

Opprinnelig pris var: 798 kr.Nåværende pris er: 698 kr.