Saltpipen mot snorking

Mange fornøyde kunder

Saltpipen ble oppfunnet i Øst-Europa og inneholder utvalgte bergsaltkrystaller som skal bidra til å gi deg lettere pust. Ideen stammer 1800-tallet da lege Dr. Feliks Boczkowski som så at arbeidere i saltgruver hadde langt friskere lunger enn befolkningen. Derfra har flere oppdaget at med små mikropartikler med salt kan bidra til lettere pust. Flere har også oppdaget at ved jevnlig bruk av Saltpipen, kan til og med gjøre noe med pusten når du sover. 

Her er en uttalelse fra en fornøyd kunde av Saltpipen:

«Denne skulle jeg bestilt for lenge siden! Kona mi sier jeg har slutta å snorke, så hun er 110% fornøyd.» – Finn, 54 år

Som å stå ved havet og fylle lungene med sjøluft.

Det er ikke bare saltgruvearbeidere som har vist seg å få bedre pust igjennom salt. Leger har også sett at de som jobbet på havet, som på en fisketråler har de samme positive effektene med mikroinntak av salt.. 

Bruker du saltpipen jevnlig blir luften renset i det den passerer over saltkrystallene og det oppleves omtrent som om man står ved havet og fyller lungene med sjøluft. Mikroskopiske saltpartikler penetrerer dypt ned i lungene og løsner opp blokkeringer i bronkiene og bronkiolene og gjenoppretter den normale slimtransporten. Dessuten dreper partiklene mikrobene, som kan forårsake betennelse i lungevevet.

Mengden av salt som inhaleres gjennom pipen er knapt et mikrogram. Saltpipen kan brukes som et supplement til annen medisin.

Saltpipen er utformet for både voksne og barn, og kan brukes av alle. Hvis du bruker Den Originale Saltpipen daglig, kan den vare fra 1-3 år. Saltpipens størrelse er liten og hendig, og kan tas med overalt. Produktet er sertifisert og registrert som medisinsk utstyr, klasse IIa.

15-20 min hver dag

Ved å bruke saltpipen jevnlig hver dag i 15-20 minutter vil du kunne:
● Puste lettere
● Lette hoste, nysing og kortpusthet
● Sove bedre om natten og føle deg mer opplagt
● Bedre den generelle formen

Mange vegrer seg for å bruke salt fordi salt i vårt samfunn som regel er ensbetydende med natriumklorid, d.v.s. bordsalt eller koksalt, som vi kaller det til vanlig. Natriumklorid er en behandlet form for salt der mange nyttige mineraler er blitt fjernet og der man sitter igjen med bare en modifisert substans som kan være skadelig for kroppen, særlig med hensyn til blodtrykket.

Les mer om Den Originale Saltpipen her