Strålende hud med ansiktsserum

Et serum for ansiktet er en god ide å prøve ut for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud. Hos herligheter.no kan du utforske de ulike alternativene fra Decrusto skincare; spray og gel. Les videre for å finne ut hvilket serum du bør velge. Når du bruker et serum som første steg i din hudpleierutine investerer du i å oppnå den gløden du fortjener.

 

Hva gjør serum for ansiktet?

Ønsker du å forbedre hudens tekstur og glød? Da kan et ansiktsserum kan være svaret. Ansiktsserum er en konsentrert formel designet for å levere aktive ingredienser dypt inn i huden, og ”serum ansikt” er et nøkkeluttrykk når du utforsker denne hudpleierutinen.

Hva er bra med et serum? 

Ansiktsserum er ideelt for å målrette spesifikke hudproblemer som fine linjer og tørrhet. Høykvalitets serum fra Decrusto med stabilisert Oksygen (ASO) har en unik evne til å hjelpe huden med å binde til seg fuktighet. Det bidrar til å redusere fine linjer og vekker huden din til liv.

Når skal man ta på serum?

For best resultat, påfør ansiktsserumet som andre steg i din hudpleierutine, etter rensing og før fuktighetskrem. Dette bidrar til å forsegle de kraftfulle ingrediensene og gir huden din en ekstra boost. Regelmessig bruk kan føre til en jevnere, mer strålende hudtone over tid.

Hvilket serum skal jeg velge?

 • Hudtype og behov
  Vurder din hudtype og spesifikke hudbehov. Hvis du har tørr hud, kan en gele være mer hydrerende, mens et sprayserum kan være lettere, og bedre egnet for fet hud.
 • Tekstur og praktisk bruk
  Tenk på din prefererte tekstur og påføringsmetode. Geleserum kan gi en glatt og behagelig følelse, mens sprayserum kan være praktisk for en jevn og rask påføring.
 • Følelse på huden
  Noen ganger må man bare prøve seg frem. Test produktene, hvordan føles de på huden? Noen foretrekker lettere teksturer, mens andre foretrekker rikere gelekonsistenser. Velg det som gir deg en behagelig opplevelse.

Husk å ta hensyn til dine personlige preferanser og individuelle hudbehov når du velger mellom et serum i spray eller gele.

Et sprayserum er enkelt i bruk:

 1. Spray ansikt og hals med ca. 25-30 cm avstand, hold øyene lukket.
 2. Påfør 1-2 pump med Oxy Breeze Active Boozt på lett fuktet Decrusto applikator (sponge) og trykk forsiktig produktet inn i huden for optimal absorbsjon.
 3. Anbefalt bruk morgen og kveld etter rens, før påføring av serum (Blue Gel Oxygen Breeze) og dagkrem (Liposome Facial Cream) eller nattkrem (Beauty Illusjon Night Cream) for et optimalt resultat.

Slik bruker du et serum i geleform:

 1. Fordel 1-2 pump med Blue Gel Oxygen Breeze serum på ren og tørr hud og la det trekke inn før krem påføres.
 2. Anbefalt bruk morgen og kveld etter rens, dagkrem (Liposome Facial Cream) eller nattkrem (Beauty Illusjon Night Cream) for et optimalt resultat.