Skånsomt rensemiddel

Utrolig Rensemiddel et naturlig rensemiddel som er skånsomt og effektivt for både gum og tannkjøtt.

Anbefales av tannteknikere, tannleger og tannpleiere!

Produktets egenskaper bidrar til skånsom behandling av akryl og plastmaterialer og ikke minst munnhygienen. Akryl absorberer opp til 0,9 % av væsken man bruker til å rengjøre protesedelen i. Disse 0,9 % avsondres igjen i munnen.

Ved bruk av rensemiddelet avsondres planteoljene i en passende mengde. Dette kan bidra til å unngå proteseånde og opprettholdelse av den naturlige munnfloraen. Planteoljene legger seg også som en tynn beskyttende hinne over protesen/skinnen.

Produktet er ypperlig til skånsom rensing av stabiliseringsskinner (gum) til bruk etter tannregulering.

Utrolig Rensemiddel

Utrolig Rensemiddel

(10) 199 kr
Opprinnelig pris var: 398 kr.Nåværende pris er: 298 kr.

Denne er utrolig bra til en delprotese jeg har både til tannbørste puss av den og til å rense den med.Harvlatt den ligge over natta en gang og det gjorde susen..

Aina Lunde

Ved bruk av regulering i flere år, var UTROLIG salven et «must» når det ble sårt i tannkjøttet. Etter hvert gikk jeg over til gum, hvor jeg da ble fortalt av tannlegen å bruke tannkrem til å pusse og rense dem. Følte ikke det renset nok. En venninne av meg anbefalte UTROLIG rensemiddelet. Fant fort ut av at rensemiddelet var MYE bedre! Gummen holdt seg fin og ren, og ingen guffen lukt heller…

Hannah Jacobsen

Helt kjempe.. Har fått protese, så dette produktet fungerer helt topp…Samme er det å si om salva..

Frank Erling Svendsen

Original

Les mer

Naturlig

Les mer

Rensemiddel

Les mer

Pakketilbud

Les mer