Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1782 treff
Kristoffer skrev 2. februar 2021
Hei. jeg bruker salven daglig på sprukken hud på hælen min. Hadde gnagsår og Utrolig Universal fikset det. jeg er til tider tett i nesen og da tar jeg litt på veslefingeren og leger salven i åpningen. Sover bedre og jeg blir åpnere i nesen.
Anna skrev 26. januar 2021
Utrolisalva har hjulpet godt mot nupper etter barbering og jeg hadde en betennelse i tannkjøttet som verket, gikk fort over når jeg smurte med salva
Knut Bondlid skrev 23. januar 2021
Hei. Denne kremen er gull verdt, jeg har den stående over alt, og bruker den til alt. Det er bare og huske på den når det oppstår noen problemer. Jeg bruker den til alt på kroppen min!! Jeg elsker den!! Den har løst mange problemer for meg!! Mvh. Knut B.
Anonym skrev 8. januar 2021
Får innomellom veldig såre og tørre lepper. Kan rive av flak og de er helt knusktørre... Jeg smurte ila en dag på utroligsalven tre ganger, på kvelden var leppene helt perfekte igjen.
Øystein Ask skrev 3. januar 2021
Eg fikk helvetesild i april 2020. Mareritt og få. Prøvde først Xylocain, anbefalt frå legen. Lite virkning. Så prøvde eg Utrolig salven. Smurte på der det var værst. Og den lindrer bedre...mindre kløe og svie. Brukt den ofte. Fantastisk produkt. Takk.
Tordis Marie Mæland skrev 1. desember 2020
Salven er bare helt UTROLIG! Brukes nesten daglig. De to små 5 Ml jeg kjøpte forleden er lagt i julekalenderen til mine barnebarn. Fin leppebalsam
Torill Ånonsen skrev 23. november 2020
Pga forverring i lungene siste tiden tok jeg en sjanse å kjøpte saltpipen. Hoste ga meg dårlig søvn siste mndr. Straks jeg begynte å bruke den fikk jeg effekt fra første dag. Har brukt slimløsende brusetabl på resept noen år men saltpipen ga mye bedre effekt. Endelig roligere dager og netter. Må bare få ny 1 gang i året.
Anonym skrev 3. november 2020
Kjempefornøyd! Har brukt den på after/munnsår i munnen. Den leger og roer ned svien.
Barbara Anseth skrev 23. oktober 2020
Hei, Jeg bestillte utrolig til min mann og han er kjempe fornøyd . Har også bestilt nå leggbalsam til å prøve.
Janne N.Laberget skrev 23. oktober 2020
Hei ! Jeg vil dele en utrolig hendelse.Min mann har et 10-12 cm.arr etter brannsår på låret ,like over kneet.Det fikk han som liten gutt da han satte seg ved ei kokeplate som sto på golvet.Nå er han 84 år,og jeg kom på å prøve Utroligsalva for et år siden.Hadde ikke forhåpninger til at den skulle forandre arret ,men så fikk vi se at det begynte å forandres nå. Skorpa som var hard, krympa seg og nå falt den av. Arret er mye bedre å se til ,jevnere og mye mindre. Overgikk mi tro på salva!!! Hilsen en forundret bruker. Janne.
Mette U Kristiansen skrev 18. oktober 2020
Har fått aldringsflekker... Virker salven på dette.. Og at de forsvinner?? Noen sier dette
Berit H. Norheim skrev 14. oktober 2020
Har prøvd både Utrolig og Naturlig. Begge er bra og hjelper på div. Liker best Naturlig, så jeg skulle ønske at det kan lages Naturlig i 15 ml krukke. Det er en str. som alltid er kjekt å ha i vesken.
Anna skrev 8. oktober 2020
Fantastisk salve! Mot sårhet i underlivet, kviser og kløe, stikking på overarmen, som antakelig kommer av soling (hver høst)
Mona skrev 30. september 2020
Vi er en familie med atopisk eksem. Min datter tålte ikke Utroligsalven på leppene ( ble helt rød rundt munnen) , men det går greit på amene. Er salven for sterk til å brukes på øyelokk hvor huden er tynn Mvh Mona Rosenberg
Runa Sunniva Anbakk skrev 19. september 2020
Beste salven ever. Bruker den hver dag på knær og håndledd og er myyyyye bedre i leddene. Merker ikke artrosen så godt lenger heller. Et kjempeprodukt dette. Det bare MÅ prøves.
Inger Marie Erklev skrev 3. september 2020
Utrolig og Naturlig salve er super for mine corona hender. Hvorfor var ikke den med på tv2 sin test skjønner jeg ikke.
Lise skrev 24. august 2020
Jeg har brukt utroligsalven i mange år, til alt. Lepper, insektstikk, eksem, kløe, fotsopp m.m. med godt resultat. Jeg ga bort salven i gave til to gutter på 13 og 19 år med uren hud i ansiktet. De hadde prøvd mye i flere år. Etter 14 dagers bruk (tynt lag hver kveld) så er det kun litt rødt igjen på huden og de er overlykkelige. Jeg var overbevist før, men nå ble jeg forskrekket over det raske, positive resultatet. Nå har jeg alltid en boks ekstra i veska.
Gunn Torild Gjeldnes skrev 17. august 2020
Navnet på salven sier det meste. Den kan brukes til alt på kroppen som trenger å smøres og behandles. UTROLIG, men sant!
Torhild Johansen skrev 29. juli 2020
Utrolig salven har jeg brukt i mange år, Nå har jeg universal salven også, Myggstikk på hytta, smurte på universal salven og kløen forsvant med en gang, Helt avhengig av disse salvene
Hege skrev 29. juli 2020
Min datter sier at med en gang hun får antydning til en kvise smører hun på Utrolig og dagen etter er den borte! Fantastisk på såre lepper, dessverre ingen bedring av soleksem. Hælbalsamen er fantastisk! Sliter med meget hard hud og store sprekker på hælene. Etter 3 dagers bruk har jeg nesten babyføtter.