Les anmeldelser fra våre kunder

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om produktene vi selger. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir publisert på denne siden.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1789 treff
Sarah skrev 13. april 2021
Jeg er og har egentlig vært avhengig av denne utrolige salven noen år nå og jeg kan ikke være uten! Får panikk om jeg ikke har kjøpt ny før jeg går tom så denne salven er kommet for å bli uten tvil! ☺️
Lajla Kristin Nilsen skrev 4. april 2021
Hei☀️ I over et år har vi dynket hendene våre i sterk sprite fra dispensere, inn og ut av butikk ol. Spriten er sterk på hendene og jeg får sprekker rundt negl festene ytterst på fingrene. Veldig vondt når man stadig er borte i noe med fingre. Er veldig god tips til sprekker rundt negler og ytterst på fingrene, er HÆLBALSAM Smør på og du kjenner smerten avtar etter en liten stund. Virkelig ANBEFALES!
Inger Fredriksen skrev 3. april 2021
Bruker utrolig til det meste,såre barnerumper,sår i nese,solbrenthet og såre slimhinner.Og den er virkelig utrolig
Knut Bondlid skrev 24. februar 2021
Denne salven er virkelig helt utrolig. Jeg er blitt avhengig av den på hele kroppen min, til alle plager på hele kroppen. Den nye familie pakken som er kommet nå er fin med en dunk på 150ml, men jeg kunne gjerne tenkt og fått kjøpt en enda større dunk. Jeg ønsker meg en på 500ml, kan jeg få det?? Mvh. Knut Bondlid. NB: En kjempefornøyd kunde av utrolig salven!!
Anonym skrev 23. februar 2021
Slet med hemorider , hissig utbrudd i 6 mnd. Prøvde «alt», midler fra lege osv. Googlet og leste det jeg kunne om problemet og leste om en som hadde fått hjelp av Utrolig-salven. Kjøpte den og det er det eneste som har lindret og hjulpet mot hemorider. Tusen takk! Anbefales virkelig
Inger Marie Erklev skrev 18. februar 2021
Jeg er storforbruker av utroligsalven. Eksem i hender og under bena. Holder det i sjakk med Utroligsalven.
Vivian Berg skrev 9. februar 2021
Jeg skjønner jo at dere gjennomgår uttalelsene her for når salven ikke virker etter deres uttalelser sletter dere negative innlegg. Som dere vet har jeg skrevet inn tidligere og det var overhodet ikke ufint på noen som helst måte. Innlegget ble slettet og jeg ble blokkert. Useriøst etter min mening.
Kristoffer skrev 2. februar 2021
Hei. jeg bruker salven daglig på sprukken hud på hælen min. Hadde gnagsår og Utrolig Universal fikset det. jeg er til tider tett i nesen og da tar jeg litt på veslefingeren og leger salven i åpningen. Sover bedre og jeg blir åpnere i nesen.
Anna skrev 26. januar 2021
Utrolisalva har hjulpet godt mot nupper etter barbering og jeg hadde en betennelse i tannkjøttet som verket, gikk fort over når jeg smurte med salva
Knut Bondlid skrev 23. januar 2021
Hei. Denne kremen er gull verdt, jeg har den stående over alt, og bruker den til alt. Det er bare og huske på den når det oppstår noen problemer. Jeg bruker den til alt på kroppen min!! Jeg elsker den!! Den har løst mange problemer for meg!! Mvh. Knut B.
Anonym skrev 8. januar 2021
Får innomellom veldig såre og tørre lepper. Kan rive av flak og de er helt knusktørre... Jeg smurte ila en dag på utroligsalven tre ganger, på kvelden var leppene helt perfekte igjen.
Øystein Ask skrev 3. januar 2021
Eg fikk helvetesild i april 2020. Mareritt og få. Prøvde først Xylocain, anbefalt frå legen. Lite virkning. Så prøvde eg Utrolig salven. Smurte på der det var værst. Og den lindrer bedre...mindre kløe og svie. Brukt den ofte. Fantastisk produkt. Takk.
Tordis Marie Mæland skrev 1. desember 2020
Salven er bare helt UTROLIG! Brukes nesten daglig. De to små 5 Ml jeg kjøpte forleden er lagt i julekalenderen til mine barnebarn. Fin leppebalsam
Torill Ånonsen skrev 23. november 2020
Pga forverring i lungene siste tiden tok jeg en sjanse å kjøpte saltpipen. Hoste ga meg dårlig søvn siste mndr. Straks jeg begynte å bruke den fikk jeg effekt fra første dag. Har brukt slimløsende brusetabl på resept noen år men saltpipen ga mye bedre effekt. Endelig roligere dager og netter. Må bare få ny 1 gang i året.
Anonym skrev 3. november 2020
Kjempefornøyd! Har brukt den på after/munnsår i munnen. Den leger og roer ned svien.
Barbara Anseth skrev 23. oktober 2020
Hei, Jeg bestillte utrolig til min mann og han er kjempe fornøyd . Har også bestilt nå leggbalsam til å prøve.
Janne N.Laberget skrev 23. oktober 2020
Hei ! Jeg vil dele en utrolig hendelse.Min mann har et 10-12 cm.arr etter brannsår på låret ,like over kneet.Det fikk han som liten gutt da han satte seg ved ei kokeplate som sto på golvet.Nå er han 84 år,og jeg kom på å prøve Utroligsalva for et år siden.Hadde ikke forhåpninger til at den skulle forandre arret ,men så fikk vi se at det begynte å forandres nå. Skorpa som var hard, krympa seg og nå falt den av. Arret er mye bedre å se til ,jevnere og mye mindre. Overgikk mi tro på salva!!! Hilsen en forundret bruker. Janne.
Mette U Kristiansen skrev 18. oktober 2020
Har fått aldringsflekker... Virker salven på dette.. Og at de forsvinner?? Noen sier dette
Berit H. Norheim skrev 14. oktober 2020
Har prøvd både Utrolig og Naturlig. Begge er bra og hjelper på div. Liker best Naturlig, så jeg skulle ønske at det kan lages Naturlig i 15 ml krukke. Det er en str. som alltid er kjekt å ha i vesken.
Anna skrev 8. oktober 2020
Fantastisk salve! Mot sårhet i underlivet, kviser og kløe, stikking på overarmen, som antakelig kommer av soling (hver høst)