Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1782 treff
Ingrid obbevik skrev 28. juli 2021
Jeg har brukt utrolige salve i flere år og er helt avhegig av den . Bruker den ved stivhet i svakrygg, vond skulder, kramper i legger, på myggstikk sår i munnen os v. Har ett barnebarn som som bruket den ved melkesyre etter fotball. Prøver den på det meste og ja... den virker på meg
Klara Vesterli skrev 28. juli 2021
Bruker utroligsalven og er så fornøyd med den. Bruker den mot kløe, små rifter, tørr irritert hud osv.
Synøve Furulund skrev 28. juli 2021
Denne salven er noe av det beste som er funnet opp..Har brukt den i mange år til alt mulig
Bjørn Egil Berge skrev 28. juli 2021
Hei. Her bruker hele familien både utrolig og naturligsalven. Og i tillegg har jeg testet Utrolig på sår som vår katt har pådratt seg når han har vært ute.. Og siden produktene er naturlige som har vi ikke vært redde for å prøve dette.. Fungerer som bare det. Sår og hevelser forsvinner etter noen påsmøringer.. Så tusen takk for fantastiske produkter. Hilsen familien og «Tassen»
Åse Rydning skrev 28. juli 2021
Jeg bruker Naturlig salven. Den syns jeg er best for huden min
Ann karin Sivertsen skrev 28. juli 2021
Er veldig fornøyd med utroligsalven, har den i vesken og ryggsekken, klar til bruk ved behov for å lindre myggstikk og diverse.
Hanne-Grete Nedremo skrev 27. juni 2021
Utroligsalven er helt unik,Bruker den til det meste, Praktisk med forskjellige størrelse på boksene.!!!!
Wenche Hauge skrev 8. juni 2021
Både Naturlig og Utrolig er 2 kjempegode salver. Bruker dei til alt som tørr hud, sår, stikk, eksem. Har fått min andre bestilling i hus no så sommeren er redda.
Sharon skrev 6. juni 2021
Kjøpte nettopp serum, øyesalve og ansikt salve! Fantastisk gode produkter! Huden min takker dere! Jeg er sensitiv i huden og tåler egentlig ikke noe! Da mitt siste forsøk på å finne hudprodukter feilet så testet jeg dette! Ikke annet enn fantastisk!
Anne Friis-Baastad skrev 4. juni 2021
Vært svært plaget av slappt spiserør, med store svelgeprobler. Utredet på Diakonhjemmet. MEN Nå har jeg brukt saltpipen et par uker, og piller og mat glir mye lettere ned i svelget. KAN SALTET STRAMME OPP VEVET I SVELG/SPISERØR? Er det mulig??
Kjell Oddvar Svanes skrev 19. mai 2021
Sliter med et kne, har nå brukt salven en tid. Den virker/lindrer en stund, men virkningen kunne med fordel vart noe lenger.
Tore skrev 9. mai 2021
Hei Bruker leggbalsamen hver dag. Hadde hovene bein og plaget med legg kramper. Etter at jeg begynte med leggbalsamen. Så har dette blitt borte. Brukte en boks føre det hjalp. Anbefales til alle med hovene bein og leggkramper. Veldig formøyd Tore. B
Målfrid Aasen skrev 30. april 2021
Svært nøgd med produktet. Universalsalven. Det er det einaste middelet som har hjelpt meg mot gjenstridig munnsår. Også fint mot sprukne hender. Fikk den i julegåve jula 2019, og har brukt den kvar dag sidan!
Sarah skrev 13. april 2021
Jeg er og har egentlig vært avhengig av denne utrolige salven noen år nå og jeg kan ikke være uten! Får panikk om jeg ikke har kjøpt ny før jeg går tom så denne salven er kommet for å bli uten tvil! ☺️
Lajla Kristin Nilsen skrev 4. april 2021
Hei☀️ I over et år har vi dynket hendene våre i sterk sprite fra dispensere, inn og ut av butikk ol. Spriten er sterk på hendene og jeg får sprekker rundt negl festene ytterst på fingrene. Veldig vondt når man stadig er borte i noe med fingre. Er veldig god tips til sprekker rundt negler og ytterst på fingrene, er HÆLBALSAM Smør på og du kjenner smerten avtar etter en liten stund. Virkelig ANBEFALES!
Inger Fredriksen skrev 3. april 2021
Bruker utrolig til det meste,såre barnerumper,sår i nese,solbrenthet og såre slimhinner.Og den er virkelig utrolig
Knut Bondlid skrev 24. februar 2021
Denne salven er virkelig helt utrolig. Jeg er blitt avhengig av den på hele kroppen min, til alle plager på hele kroppen. Den nye familie pakken som er kommet nå er fin med en dunk på 150ml, men jeg kunne gjerne tenkt og fått kjøpt en enda større dunk. Jeg ønsker meg en på 500ml, kan jeg få det?? Mvh. Knut Bondlid. NB: En kjempefornøyd kunde av utrolig salven!!
Anonym skrev 23. februar 2021
Slet med hemorider , hissig utbrudd i 6 mnd. Prøvde «alt», midler fra lege osv. Googlet og leste det jeg kunne om problemet og leste om en som hadde fått hjelp av Utrolig-salven. Kjøpte den og det er det eneste som har lindret og hjulpet mot hemorider. Tusen takk! Anbefales virkelig
Inger Marie Erklev skrev 18. februar 2021
Jeg er storforbruker av utroligsalven. Eksem i hender og under bena. Holder det i sjakk med Utroligsalven.
Vivian Berg skrev 9. februar 2021
Jeg skjønner jo at dere gjennomgår uttalelsene her for når salven ikke virker etter deres uttalelser sletter dere negative innlegg. Som dere vet har jeg skrevet inn tidligere og det var overhodet ikke ufint på noen som helst måte. Innlegget ble slettet og jeg ble blokkert. Useriøst etter min mening.