Få øynene opp for hudpleie fra Decrusto

Decrusto Skincare er et enkelt, men banebrytende konsept: hudpleieprodukter utviklet for å passe til alle hudtyper, beriket med nøye utvalgte ingredienser.

Decrusto Skincare inneholde alt du trenger for en komplett hudpleierutine. Vi har satt sammen ett knippe forskjellige produktkombinasjoner slik at du kan velge en pakke som passer til ditt behov.

Fantastisk hudpleie, fantastisk hud❤️

Hudpleie Pakker

Kundeuttalelser

«Fantastiske produkter»

Fantastiske produkter, jeg er stoooooor fornøyd

Vivian Hyvik

For en stund siden så jeg en annonse på Facebook og klikket på linken til deres webside. Leste og myste litt rundt og fant dette svært interessant! Så la jeg inn bestilling. Bestilte først Blue Gel serum og Liposome kremen. Raskt levering er jo kjærkomment!

Til min forundring trakk dette inn i huden slik man ønsker og resultatet med lett sminke på ble ganske så perfekt. (Noe som betyr mye, spør du meg). Etter hvert bestilte jeg flere varer, blandt annet renseskummet. 3-i-ett. Utrolig uten mye styr med cleaning, face wash, skrubbing og toner.

WOW! Du verden så lettvint og ren ble huden, glatt som en barnerumpe!

Så dette tegner bra! Svært fornøyd og undrende over disse fine prisene! Er det mulig?

Judith Myrseth

«Veldig bra produkter»

Jeg bestilte første gang av ren nysgjerrighet, og hadde vel egentlig ingen forhåpninger. Men så feil jeg tok veldig bra produkter, så jeg bestilte mer

Trine Beate Håtun

Decrusto serien

Kun på nett!
Max 2 pr. ordre
Kun på nett!
Max 5 pr. ordre