Les anmeldelser fra våre kunder

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om produktene vi selger. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir publisert på denne siden.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1800 treff
Kjersti Sahl skrev 28. april 2012
Må bare få si at den hjelper på føflekker og.Skulle til lege og sjekke mine føflekker.Men prøvde helt tilfeldigt UTROLIG salve.Legetimen er avbestilt.Den er også god som natt krem.Det er vist mange ting vi kan bli avhengige av.Denne salven er en av de:)
Silje skrev 28. april 2012
Dette er en helt Utrolig salve,Datteren min på nå 4 år fikk eksem rundt munnen forrige vinter. Prøvde alt av dyre kremer fra apoteket men ingen ting funka. Det var sårt og svei og tørt. Ble anbelfalt Utrolig salven, Etter tre dager med påføring av salven morgen og kveld var eksemen borte. Hele familien bruker nå denne salven og er stor fornøyde. Kan anbefales på det strekeste.
Kjersti Sahl skrev 28. april 2012
Må bare få si at den hjelper på føflekker og.Skulle til lege og sjekke mine føflekker.Men prøvde helt tilfeldigt UTROLIG salve.Legetimen er avbestilt.Den er også god som natt krem.Det er vist mange ting vi kan bli avhengige av.Denne salven er en av de:)
mildrid skrev 19. april 2012
Utroli , det ligg i ordet . gav en eldre dame kremen for utprøving , var så plaga med sår hud og sopp nedentil , etter tre behandlinger " smurte tynt på kvar kveld "var plagene histrisk ! Utrolig !!!
Grethe Weier Olsen skrev 15. april 2012
Kan brukes overalt på kroppen,og den virker.Må bare ha den.....
Unni, Bergen skrev 14. april 2012
LEDDGIKT Heisann! Vil bare dele litt positive tilbakemeldinger :). Da jeg leste om salven her inne så visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro. Men jeg syntes det virket litt interessant m sammensetning av urter. For jeg kjenner ei som blander urte-oljer og det hjelper på alt mulig rart. Så jeg ringte moren min og leste opp for ho og spure om ho ville prøve til leddene sine. (Hun har leddgikt som blir forferdelig når været slår om og i tillegg slitasje-gikt ved festene i tærne). Moren min har prøvd alt mulig mot dette og hadde hvertfall ikke tiltro til noe som het "Utroligsalven". Men dette visste jeg at hun ville si, men jeg bestilte likevel jeg! Så tok jeg med salven neste gang jeg drog en helg til ho. For jeg visste at jeg måtte smøre den på selv hvis det skulle bli gjort ;). Og joda, været slo om, hun fikk vondt og jeg smørte på 3 ganger m et par timers mellomrom. Allerde etter første smøring merket hun litt, etter andre var det nesten borte og etter tredje det hun iallfall definerte som "helt borte". Smurte inn tå-festene senere en gang og det ble også mye bedre. Hun har gjort d flere ganger senere, virker alltid, og det eneste som har hjulpet min mamma m dette. Hun er kjempeglad og det er jeg også. Eneste problemet er at nå er hun blitt gnien på salven pga jeg bare bestilte en liten salve til utprøving. Så jeg må vel kjøpe en ny en til ho no da sjøh 😉
Kajsa skrev 2. april 2012
Hei! Jeg har slitt med en spesiell og ganske smertefull eksem som kommer på leggene i ny og ne. Hudlaget har ikke funnet ut hva det er hverken i innland eller utland. Har prøvd mange forskjellinge produkter både på resept og uten og INGENTING har fungert. Fikk det her om dagen og smurte på litt av utroligsalven og kjente med en gang at smertene avtok. Dagen etter var alt borte! Det har aldri skjedd før uansett hva jeg har brukt! Fungerer flott på tørr hud og kviser også! Jeg lever på denne salven!!
Paul Winther Danmark skrev 28. mars 2012
Jeg vil bare gerne sige at jeg har altid været skeptisk når det gælder sånne ting, men (DETTE VIRKER). Jeg har en kraftig eksem på begge mine hænder, PGA. overfølsomhed fra materialer på jobben, men efter 3 dages brug kunne jeg både se og mærke at dette har noget for sig, så det er prisen værd. Hilsen Paul Winther
helle sørlie skrev 27. mars 2012
Etter flere år med Blefaritt, øyelokkbetennelse, har jeg nå i ett år smurt øyelokkene hver kveld med Utroligsalven før jeg skal sove og er blitt helt fin. Ingen kløe eller røde lokk lenger.
Sigvart Gabrielsen skrev 8. mars 2012
Da jeg har vert plaget med hemorider,prøvde jeg utroligsalven.Må si at den virket helt fantastisk.Efter 3 dager var jeg helt bra.Vil annbefale den for andre som har disse plagene
Olav (bor i utlandet) skrev 26. februar 2012
Min kone og jeg har brukt salven en tid og er veldig godt fornøyd. Den hjelper blant annet godt mot kløe. Jeg har vært litt plaget av tørr hud i ansiktet (nese og kinn). Litt Utroligsalve om kvelden og om morgenen hjelper bra. Den ser ikke fet og klisset ut. En litt stiv nakke ble bedre da jeg tok salve og masserte et par minutter. Forsendelse til utlandet, og betaling herfra, var ikke noe problem. Salven anbefales.
Judith, bor i Göteborg skrev 22. februar 2012
Jeg har endelig funnet en salve som hjelper meg litt i all min medisin-eksem og utrolige klöe. Jeg går på tunge medisiner for Reumatoid og etter brystcancer. Disse medisinene har hudutslag og klöe som fremste bivirkning.Klöen kan väre i underlivet, på magen, på ryggen etc.Salven gir en kjölende effekt og i löpet av natten har hudplagene roet ned en god del. Jeg er livredd for å gå tom for salve. Skulle önske dere hadde en reiseforpakning med salve i tube? Det kan også väre litt rensligere enn å stikke fingrene ned i krukka.
marianne sjåstad skrev 24. januar 2012
har brukt salven,som nattkrem hadde fått leverflekker i ansiktet,etter en tid merka eg at flekkane hadde blitt lysere.Eg har en slektning som er plaga med blemmer i munnen,ho brukte salven en uke og blemmene var borte.Eg får nesten panikk vist eg blir tom for salve.
Arnold skrev 23. januar 2012
Har brukt utroligsalven på flere plasser på kroppen og den er bare "utrolig" kan ikke annet enn å anbefale den til andre som sliter med diverse plager.
Herman Kitts skrev 17. januar 2012
Jeg er ikke fullt så imponert over salven. Den har en placebo-effekt mot sår etc. men mot eksem, acne etc. virker den rett og slett ikke.
Anne-Britt N. Aasgård skrev 29. desember 2011
Hei.Har hatt hemoroider i flere år siden jeg fødte mine to barn. De har aldri plaget meg før nå de siste månedene. Første gangen gikk jeg lenge før jeg kom på å prøve UTROLIG, etter en ukes behandling ble plagene borte. Neste gang smurte jeg på salven med en gang plagene kom, og dagen etter (to påsmøringer) var plagene borte igjen. Det samme skjedde neste gang... endelig noe son virkelig hjelper mot dette. Skal nå teste salven på vår 15 åring som har store plager med kviser.
Lars skrev 5. desember 2011
Endelig noe som virker mot hemoridene.
Merethe skrev 17. november 2011
Jeg har en tarm sykdom som gjør at jeg er nesten daglig sår i endetarmen, men med salven kan jeg gjøre det jeg vil igjen. Har også en sønn på 16 år som også har blitt avhengig av salven. Kan virkelig anbefale den til alle aldere og til nesten alt som plager deg. Jeg var litt uheldig å fikk tilsendt feil utrolig boks, så jeg ringte inn å pratet med en kjempe hyggelig mann som ordnet opp og skulle sende det jeg ville ha med rabatter. Kjempe fornøyd kunde som garantert kommer til å bestille igjen. 😉
Elisabeth skrev 16. november 2011
Salven hær er utrolig bra! Brukte den på min 2månder gammel baby for hun hadde melkeskurv, å det forsvant på noen dager! Og ikke minst er de utrolig hyggelige å imøtekommende, om det skulle være noe er det bare å ta en telefon så er allt ordnet! Ikke alle som er så hyggelige! 🙂
E. Ånestad skrev 13. november 2011
DENNE SALVEN ER UUUUUTROLIG BRA!!!