Helsekost – Kosttilskudd!

Kan bidra til mer overskudd i hverdagen. Produktene fra Immitec omfatter kjente merkevarer for helse- og medisinsk ernæring som har lang fartstid i Norge og Skandinavia. Målet er å være blant verdens beste og mest pålitelige helseforetak. En slik visjon gir et grunnlag for inspirasjon til å hjelpe folk til å føle seg bedre, leve sunnere og oppnå mer.

(1) 199 kr

Produktomtaler

Hei ☺️. Har hatt store problemer med å komme på do?. Men så ser jeg at det var kommet inn noe nytt . Hvorfor ikke prøve dem tenkte jeg en dag ??? Som sakt så gjort . Bestilte oxytarm for å se om de kunne hjelpe meg . Tar 4 tab. hver kveld og magen er Ngong dagen etterpå . Dette produktet virker garantert . Jeg har pleid å sitte på toalettet til bena dovner bort ?. Nå er det slutt på det problemet . Tusen takk for hjelpen ❤️ 

Mette Syverstad

Jeg har brukt ImmiFlex en stund og er veldig fornøyd. Elisabeth har lenge vært plaget med luftveisinfeksjoner og sår hals.

-Etter at jeg fikk anbefalt ImmiFlex av min naturterapeut har plagene vært helt borte.Jeg gikk tom for ImmiFlex i seks uker, og da ble jeg syk. Jeg har derfor valgt å abonnere på ImmiFlex så jeg ikke skal gå tom igjen.

Elisabeth har også anbefalt en av sine ansatte å bruke ImmiFlex, og sykefraværet hennes har gått ned.

Elisabeth