Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer i vår gjestebok. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1774 treff
Tone skrev 3. oktober 2022
Hei! Jeg fikk en kneprotese for fem mnd. siden, og alt har gått veldig bra, bortsett fra at kneet er litt hovent og stivt. Ble tipset om Utroligsalven. Den hjelper meg veldig, men jeg har etterhvert gått over til Naturligsalven, da jeg liker konsistensen på den bedre. Som bivirkning av å massere med salven 3-5 ganger daglig, har følgende skjedd: Mitt lille nettverk av spindelvevsårer rundt kneet har forsvunnet! Jeg har begynt å massere det andre kneet også, og ser at de små, tynne blodårene forsvinner der også. Jeg er veldig fornøyd - og så elsker jeg duften av ingrediensene! Friskt, naturlig (!) og rent!
Cecilie skrev 1. september 2022
Salven har riktig navn, den er helt utrolig !! Hadde vært tørr og sår rundt munnen flere dager, selv etter bruk av lypsyl og kremer. Men nei, ingenting hjalp. Så bestilte jeg Utroligsalven og smørte på. Da merket jeg at det lindret med en gang. Nå er alt det såre og tørre borte!! Bruker den også til hendene, den er helt utrolig !!
Dagrunn Saksenvik skrev 19. juli 2022
jeg har brukt naturlig utrolig på munnsår jeg er plaget med, og de va helt super, munnsåret forsvant etter tre dager. Og det va mye denne gangen av munnsåret grunn korona som uløyste munnsåret, men tenk det fikk disse salvene fort has på, så jeg er kjempefornøyd med disse salvene, Hilsen en takknemlig kunde fra nord.
Jøran Lien Grymyr skrev 5. juli 2022
Det er en helt "utrolig" salve. Har brukt den flere år og er kjempefornøyd 👍Alle i familien har fått krukker og jeg har dem hjemme, i bobil, på hytta og i håndveska. Veldig bra salve for lepper, blemmer i munnen, hs, gnagsår og brannskader. Kan brukes til det meste 👌😊
Heidi-Lill Wulff Lunde skrev 1. juli 2022
Jeg har hatt stor nytte av Utroligsalven pga mye kramper i bena og tørr hud. Har anbefalt den videre til 2 i familien, som har fått hver sin lille boks på 5 ml. til å prøve. Den ene sier hun er fornøyd og uten smerter etter mye tråkking og smerter i kneskål etter at den går ut av ledd. Tusen takk for Utroligsalven.
Anne Lise skrev 24. mai 2022
Har lichen, og i perioder med utbrudd hjelper salven veldig. Det lindrer kløe og hindrer vekst av gjærsopper. Ellers bruker jeg den på tørre lepper, ømme muskler, kviseutbrudd, sår heling, overflatiske brannsår, ja kort sagt, der hvor jeg har hud problemer. Salven lever opp til navnet, for den er utrolig! Anbefaler en boks i hvert rom😁
Bjørn Johnsen skrev 13. mai 2022
I think this Cream is very good.
Kari Skjevik skrev 26. april 2022
Bruker utrolig daglig til alt ,navnet sier jo utrolig og det er den .Har nå prøvd leggbalsam for urolige ben ,den hjelper kjempebra . Har brukt utrolig i mange år ,må bare ha den .
Bjarne Nygård skrev 11. april 2022
Hei og God Påske. Eg er veldig godt nøgd med Utrolig og Naturlig salven. Bruker mest kvar dag. Eg vil gjerne bestille 1 stk 150ml Utrolig + 1 stk 50 ml Naturlig + 2stk 5 ml Utrolig ( de siste vil eg gje mine venner, reklamere for varene.) Helsing Bjarne fast kunde i mange år ( Vonar det er greitt å bestille her )
Wenche Melgård skrev 31. mars 2022
Har nettopp kjøpt Fuktighetskremen og håndkremen. Kan anbefales. Fuktighetskremen med farge er veldig fin. Dekker godt uten at det syns at du har krem i ansiktet. Håndkremen er helt utrolig fin. Myke fine hender med engang. All tørrhet borte. Har Utrolig salven som brukes på eksem som lager sår på leggene. Har ennå ikke fått såret helt bort, men det minsker for hver dag. Har også Leggbalsamen, flott den også mot kramper i leggene. Alt i alt veldig fornøyd med alt.
Ellen Marie Ellefsen skrev 14. mars 2022
Utroligsalven er jeg veldig fornøyd med, akkurat hatt et utbrudd med munnsår, som salven raskt fikk bukt med. Har nylig fått ny leveranse, benyttet meg av tilbudet på 50ml og 15ml. kjekt å ha en til badet og en liten til vesken.
Charlotte skrev 2. mars 2022
Hei Jeg har brukt utrolig salven i mange år. Jeg bruker den til ALT! Sår i gane om brent meg, tunga om sår, tørre hender, munnsår går bort på få dager, t.o.m brukt den nedentil, På brannsår, brennesle, og rett og slett som lepponade. Den er fantastisk til ALT!!! Anbefaler den til ALLE!!! Min bestemor på 92år bruker den på leddene, hun går turer og shopping, vasker og lager mat selv hver dag.
Marita skrev 20. februar 2022
Jeg har hatt et sår på tunga i 5 uker og prøvd mye forskjellig, uten effekt. Også kortisonsalve. Prøvde nå UTROLIG salven, og etter 1 døgn var såret mindre og etter 2 døgn var det borte. Helt UTROLIG.
Marie skrev 18. februar 2022
Jeg har brukt naturligsalven mot bihulebetennelse. Jeg bare masserte salven inn i kinnene med små lette bevegelser, også la jeg en kald klut over. Det hjalp nesten med en gang. På kvelden var det borte. Veldig positivt overrasket.
Stig skrev 6. februar 2022
jeg har selv prøvde utroligsaleven flere gang på akutt kink på teltur. Dette går over på noen dager hos meg. Men med rikelig salve gikk det over med en gang og turen ble reddet. Anbefaler også ingefær te sammen med salven som hestekur for kink..... Også har den en utrolig "placebo" virkning på hysteriske unger med insektbitt, brennesler ol! bare produkt navnet gjør susen alene 🙂
Soritex Shampo skrev 26. januar 2022
Jeg har brukt shampoen nå i et par uker. Har kløe i hodebunnen. Har prøvd div ulike shampoer og har lett etter et alternativ jeg kan leve med i lang tid. Hodebunnen har roet seg, men er ikke helt bra enda. D tar kanskje litt tid..? Lukter spesielt, men man blir vant til at den lukter litt tjære. Synes håret blir litt tungt og d ser ikke nyvasket ut utover dagen, så d er litt dumt. Ellers fornøyd. 🙂
Linda Olsen skrev 24. januar 2022
Har fryktelig eksem inne i hånden og bruker kortisonsalver. Den siste tiden har ingenting hjulpet på dype sprekker og sår. Huden blir stram og hånden kan ikke bøyes. Kjøpte så UTROLIGSALVEN som jeg fikk på fredag.. I dag søndag er eksemen borte. Kun to av de dypeste sprekkene er igjen, men de har blitt veldig små. På kun to dager. Hånden er myk og jeg kan bøye den uten smerter for første gang på ett år. Takk!!
Lill skrev 29. desember 2021
Har nå brukt utroligsalven i mange år, og bruksområdene er utallige. Den fungerer ikke på alt, men på veldig mye. Lindrer godt ved sår i munnen, leppene, blødning fra tannkjøttet, og den har fjernet flere hemorroider og kløe ved myggstikk. Den har også fjernet pigmentflekker og halvert plagene med hard hud under føttene, og ikke minst tørre hender og ansikt. Og den er helt suveren på å lindre plager i underlivet, så som tørrhet under overgangsalder, kløe, og sopp. Hvis man ønsker en mindre klissete konsistens som lett trekker inn i huden, så anbefales naturligsalven! Elsker den lett kjølende effekten den har etter påsmøring. Har flere gode salver i rene naturprodukter jeg bruker fast, dette er én av de.
Inger-Lise Gundersen skrev 29. desember 2021
Å kalle en salve for utrolig - da tenkte jeg at dette bare er tull og tøys. I dag bruker både min mann, datter og jeg Utroligsalven til nesten alt mulig. Den lindrer sår hud og tørr hud - til og med sår i nese og munn - så denne salven leverer virkelig noe helt UTROLIG
Tina Kristin Tveit skrev 16. desember 2021
For godt til å være sant… Det trodde iallefall JEG helt til jeg etter anbefalinger fra andre med gode erfaringer, selv tok denne universalsalva i bruk. Og ikke bare er utrolig helt UTROLIG, MEN naturlig er også helt UTROLIG. Jeg bruker de daglig, begge to!