Les anmeldelser fra våre kunder

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om produktene vi selger. Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir publisert på denne siden.

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
Felter som er merket med * må du fylle ut.
Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Kommentareren vil bli lest før den blir publisert. Vi tar forbeholder oss retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
1802 treff
Gro Nybøe skrev 23. mai 2023
Har du neglesopp? Prøv herligheter_sp24!
Torgunn Østlyngen skrev 9. mai 2023
Fikk kokende vann over foten og det som var nærmest var Utrolig. Smurte det på foten og fikk ikke så mye som ei blemme..Så heretter har jeg alltid Utrolig i huset..
Liv Solvang skrev 2. mai 2023
Flott salve. Fikk først et sår på leggen av et slag. Grodde greit. Men så ble det utseende som psoriasis. Fikk flere typer kortison salver uten at det virka. Kun at huden ble svært tynn. Bruker nå utrolig salven og den virker. Ps har psoriasis latent, kun hatt ett utbrudd for flere år siden. Anbefales.
Oddny Johansen skrev 30. april 2023
Har brukt Utrolig Salven i mange år . Må ha en boks i vesken, på badet , i stuen og på nattbordet. Totalt avhengig av den . Anbefales , den funker på det meste.
Møyfrid Sofie Amdal skrev 17. april 2023
Jeg bruker produktene daglig. Solkrem, dag-og nattkrem, øyekrem og utrolig salve på min eksem. Har et lager jeg skal ta med på rehabilitering nå. Anbefales?
Ellen Myren skrev 7. april 2023
Fin ved munntørrhet og munnsår . Ta litt på tannbørsten ved munntørrhet.
Elisabeth Teffre Lunde skrev 20. mars 2023
Jeg har brukt salven på sår og er fornøyd.
Herman Wiik skrev 4. mars 2023
Har brukt Soritex hårshampo noen uker nå og den virker positiv for min hodebunn. Kommer til å kjøpe den fremover
Rosen skrev 28. februar 2023
Hei! Brukte Utroligsalve på rosen sår jeg hadde i ansiktet og såret var vekk etter bare noen dager! Etter å ha prøvd utallige legemidler! Er utrolig fornøyd!
Inger Evensen skrev 9. februar 2023
En fantastisk krem som brukes til "alt". Anbefales ?
Lajla Kristin Nilsen skrev 3. februar 2023
Hei alle . Lider dere av munntørrhet ? Da er det utrolig salven som må brukes.Smør tannkjøtt på forsiden og baksiden. Litt på tungen og innsiden og utsiden av leppene ‼️ Er helt utrolig den salven der. Ikke mer munntørrhet. Veldig greit og smøre etter tannpuss på kvelden ?
Liv Amundsen skrev 16. januar 2023
Er så fornøyd med herligheter_sp24 fra dere. Bruker den hver dag, på tørr hud, på eksem m m. Mvh Liv
Linda skrev 15. januar 2023
Fant mitt første innlegg her fra 6 nov 2015 . Går nå inn i mitt åttende pr som bruker av Utroligsalven! Er også glad i Naturlig . Mer «bløt» . Så lett å påføre ved feks massasje. Brukes salvene på hele kroppen. Smører inni nese og får frie luftveier. Kan til og med smøres INNI trøtte øyne. Uten noe ubehag. Har bokser for utvendig bruk, og bokser for innvendig bruk. Så har glatt og frisk hud over det hele. Ingen tørre partier. Så hele min familie og venner er blitt overbevist. Salvene er utrolige??
Gunn Brattland skrev 13. januar 2023
Ansiktskremene hjelper meget godt på sorassisen som jeg har i ansiktet??????
Marianne Milda Ødegaard skrev 11. januar 2023
Kremen er et "must" i et hvert hjem spør du meg -jeg bruker den daglig ,på lepper ,småsår og alt som irriterer huden 🙂 Anbefales og jeg har brukt den i flere år nå !
Anne jorunn orskaug skrev 4. januar 2023
Har brukt flere produkter i mange år. De er kjempefine. Mye urolige legger. Legg balsam er perfekt. Hæl balsam er også helt super. Tips. Den er også utrolig bra på tørre hundepoter. ??. Har alltid mine favoritter i skapet.
Bente L Tangen skrev 1. januar 2023
Har brukt herligheter_sp24 på såre hender og det fungerer godt
Laila Krogstad skrev 30. desember 2022
Har kjøpt Decrusto nattkrem og er veldig fornøyd. Den trekker fort inn i huden og er drøy. Bruker den og når det er kaldt ute. Laila
Anne Siri Eriksen skrev 30. desember 2022
Jeg var ille plaget med postulosis pamlmaplantaris I flere år. Prøvde alt av reseptbelagte salver og tinkturer, men ble ikke bedre, heller verre. Så ble jeg anbefalt å prøve Utroligsalven av en kollega. Den har jeg brukt i ca et år og er nå helt fri fra utslett både i hender og på føttene. Nå kan jeg gå tur uten å ha vondt. Jeg anbefaler til alle. ??
May Elin Johansen skrev 29. desember 2022
Jeg bruker en salve som heter Naturlig. Den er jeg kjempe fornøyd med. Bruker på tørre hæler og eksem. Kjempe fornøyd ??