Fantastisk hælbalsam for sunne og myke føtter

Selv om vi bruker føttene våre hver dag er det kanskje den delen av kroppen vi har lettest for å ta for gitt. Spesielt hælene våre blir dessverre ofte neglisjert. Det er mange som sliter med tørre, sprukne og smertefulle hæler i hverdagen, noe som kan gjøre noe så enkelt som å bruke sko litt vanskelig. Heldigvis finnes det råd. Hælbalsam kan være en enkel og effektiv løsning for å både opprettholde sunne, myke hæler og samtidig lege hæler som er plaget.

Det finnes flere fordeler med å bruke hælbalsam jevnlig og vi har tatt en kikk på hælbalsamen fra Herligheter.no som har vist seg å bli et yndet produkt for brukere over det ganske land.

Om Hælbalsam

Salven ble i utgangspunktet laget til bruk på hælene, men den har vist seg å også ha god effekt andre steder på kroppen. Mange brukere har opplevd at den fungerer utmerket på alt fra tørre neglebånd og hender til albuer og knær, i tillegg til sprukne hæler.

Det er mange gode grunner til å bruke Hælbalsam jevnlig og vi har sett på fordelene med å stelle pent med føttene, hele året. Hælbalsam fra herligheter.no har, i følge flere fornøyde brukere, vist seg å ha effekt på både såre føtter og sprukne, tørre hæler.

Velgjørende ingredienser og oljer

Hælbalsam inneholder planteoljer, glyserin og bivoks. Oljene gir næring til tørre og sprukne hæler slik at tørr og sprukken hud leges og hælene blir myke igjen.

Oljene som finnes i Hælbalsam kommer fra både trær og sitron. Ett av trærne kommer fra Indonesia og ett annet kommer fra Thailand. Fra disse trærne blir det hentet ut oljeekstrakter som har vist seg å ha god effekt på hud som er både tykk og hard.

Hælbalsamen er også tilsatt sitronolje og glyserin slik at balsamen lukter friskt og gjør det mulig for huden å holde på fuktigheten samtidig som den får tilbake sin naturlige elastisitet. Parafinen fungerer som en hinne som sørger for at glyserinen klarer å holde på fuktigheten i huden.

Hælbalsam er enkelt å bruke og mange skryter av den raske effekten. Alt du behøver å gjøre er å smøre hælbalsam på hælene både forebyggende og som en behandling når hælene har fått sår og sprukken hud. Bruk den gjerne på tørr hud etter hver gang du har dusjet og badet.

Fuktighetsgivende og legende

Tørre hæler kan være både ubehagelig og smertefullt. Ved å bruke Hælbalsam jevnlig, tilfører du fuktighet til huden som vil holde hælene myke, smidige og fri for tørre sprekker og hard hud.

Sprukne hæler er et vanlig problem som ofte gir både smerte og ubehag. Hælbalsam kan, i følge fornøyde brukere, være med på å både helbrede og forhindre sprekkdannelse i huden på hælene. Flere av ingrediensene har fuktighetsgivende og beroligende egenskaper slik at huden får tilbake sin naturlige elastistet.

Bruk hælbalsam for forebygging av hard hud

Du kan bruke salven til forebygge hard hud og sprekker som kan oppstå på hælene. Hælene våre er ekstra utsatt for både friksjon og trykk, og det kan fort gi ubehag hvis du ikke tar godt vare på føttene dine.

Med jevnlig bruk av Hælbalsam sørger du for å myke opp og forhindre hard hud. Ingredienser som glyserin og planteoljer hjelper til med å holde både føttene og hælene myke.

Gi deg selv litt egenpleie og stell godt med føttene dine. De vil garantert takke deg. Sørger du for å gi føttene dine litt massasje en gang i blant vil du også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen.

Forhindre lukt og forekomst av bakterier

Hælbalsam kan også bidra til å kontrollere lukt og bekjempe bakterier. Hælbalsam inneholder antibakterielle ingredienser som kan være med på å bidra til å forhindre vekst av bakterier og samtidig redusere lukt som kan oppstå fra føttene. Vask føttene godt og smør dem inn med Hælbalsam.

For ekstra velvære kan du unne deg en stund med litt fot spa. Fyll en balje med lunkent vann og nyt et etterlengtet øyeblikk kun for deg selv. Masser føttene med Hælbalsam etter fotbadet. Du kommer garantert til å føle deg som et helt nytt menneske.

Tørre områder på kroppen

Selv om Hælbalsam ble utviklet for å hjelpe mot tørre og sprukne hæler har flere brukere oppdaget den legende effekten den kan ha på tørre områder som kan oppstå andre steder på kroppen. Det er fort gjort å få tørr hud både på albuene og på hendene og flere har hatt god erfaring med å smøre Hælbalsam også på disse områdene.

Dette sier kundene om Hælbalsam fra herligheter.no

Etter en rask kikk på siden til herligheter.no er det ikke til å komme i fra at Hælbalsam har blitt et ettertraktet og velbrukt produkt. Vi har samlet noen av tilbakemeldingene som kundene har lagt igjen, og det er ikke få lovord å finne.

 

-Svært god helbalsam,som kan brukes på alle tørre steder på kroppen
/ Hanne-Grete

– Fantastisk! Gjør føttene supermyke, etter kort tids bruk. Sprekker i hælene er nesten borte!
/ Linn

-Den beste jeg noen gang har kjøpt. Endelig har jeg myke føtter ❤
/ Trine Sundby

-utrolig god salve for mine føtter, har diabetes og får da svært tørre fota, men med denne salven blir føttene flott etter noen dager, dette er min tredje og kommer nok til å kjøpe mer, den beste salven ever ever for meg.
/Dagrunn Saksenvik

-Veldig bra for både føtter og sprukne hud rundt neglene. Og som diabetiker er dette en flott produkt.
/Monika

 

Etter 35 år på markedet er det ikke tvil om at dette er et produkt som er elsket av mange. Hælbalsam brukes på alt fra føttene til hendene og med Hælbalsam vil du gi alle tørre områder på kroppen de beste forutsetningene for myk og smidig hud.

Her kan du lese mer om kundenes tilbakemeldinger etter bruk av Hælbalsam.

Lykke til!

(199) Opprinnelig pris var: 399 kr.Nåværende pris er: 299 kr.

Artikkelen er skrevet av smaklig.com